Ασφάλιση Σκαφών

Ασφάλιση Σκαφών

Προσφορά Ασφάλισης Σκάφους

Θάλασσα σημαίνει ελευθερία γι' αυτό, φροντίζουμε ώστε να απολαμβάνετε τις μοναδικές στιγμές ελευθερίας που σας προσφέρει το σκάφος σας στο απέραντο γαλάζιο, με ασφάλεια, χωρίς δυσάρεστες σκέψεις και ανησυχίες.

Τα σκάφη αναψυχής, ανεξαρτήτως τύπου και κόστους απόκτησης, αποτελούν ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας, συναισθηματικής και οικονομικής. Και επειδή οι κίνδυνοι που τα απειλούν είναι πολλοί, οι Ασφαλιστικές Εταιρίες που συνεργάζεται το γραφείο μας προσφέρουν πολλά διαφορετικά ασφαλιστικά προγράμματα, ανάλογα με το είδος των καλύψεων που επιθυμεί να έχει κάθε ασφαλισμένος .

Κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα ασφάλισης του σκάφους του (ιδιωτικής αναψυχής ή επαγγελματικό), των μηχανών, του εξοπλισμού κ.ά. 
Επιπλέον μπορούμε και προσφέρουμε :

Α. Μηχανοκίνητα σκάφη αναψυχής

Σύμφωνα με το νόμο 4256/2014 καθίσταται υποχρεωτική η ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων και επιβαινόντων κάθε επαγγελματικού μηχανοκίνητου σκάφους και κάθε ιδιωτικού σκάφους αναψυχής, από πρόκληση θαλάσσιου ατυχήματος.

Υποχρεωτικά όρια ευθύνης:

Β. Μη μηχανοκίνητα σκάφη αναψυχής

Βάση της 3131/1.6.1994 απόφασης του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, καθίσταται υποχρεωτική η ασφάλιση έναντι τρίτων και επιβαινόντων κάθε μη μηχανοκίνητου σκάφους αναψυχής από πρόκληση θαλάσσιου ατυχήματος και για τα εξής κάτωθι αναφερόμενα όρια ευθύνης:

Σας συμφέρει

 Έχοντας ως γνώμονα την επίτευξη της καλύτερης σχέσης μεταξύ κόστους και προσφερόμενων καλύψεων,  σας προσφέρoυμε ασφάλεια για τα μηχανοκίνητα σκάφη αναψυχής, ανάλογα με την ιπποδύναμη του σκάφους.

Τα ασφαλιστήρια εκδίδονται με ετήσια, εξαμηνιαία, τετράμηνη ή τρίμηνη διάρκεια.

Εκπτώσεις-Επιβαρύνσεις

Πρόσθετη προαιρετική κάλυψη Νομικής Προστασίας (Mondial Assistance)

Η νομική προστασία σκάφους αναψυχής, καλύπτει τα δικαστικά έξοδα και τις αμοιβές δικηγόρων μέχρι 2.000€ και προσφέρει τα εξής:

Διεκδικείται η ζημιά που προξένησε άλλο σκάφος στο σκάφος του ασφαλισμένου, είτε από τον ιδιοκτήτη του άλλου σκάφους είτε από την ασφαλιστική του εταιρία.

Αποκρούονται οι ποινικές κατηγορίες για τραυματισμό ή θάνατο τρίτων, ρύπανση θάλασσας και λοιπές παραβάσεις για μη τήρηση του κανονισμού ναυσιπλοΐας.

Προσοχή: Η κάλυψη Νομικής Προστασίας δεν παρέχεται σε μη μηχανοκίνητα σκάφη και δεν ισχύει εκτός Ελληνικών Χωρικών Υδάτων. Επίσης, δεν καλύπτεται ατύχημα από σκιέρ ή οποιουδήποτε άλλου είδους ρυμουλκούμενου (αλεξίπτωτο, tubes, μπανάνα κλπ.)

Η κάλυψη παρέχεται σε συνεργασία με τη MONDIAL ASSISTANCE.

 

Απαραίτητα έγγραφα για την ασφάλιση: