• 2104134265
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Δευ - Παρ 09:00 - 18:00

Ποιοί είμαστε

Από την ίδρυσή μας το 1979, στις ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΠΟΥΛΙΝΑΚΗ γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες στην Διεθνή και την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά απαιτούν από τους Επαγγελματίες Διαμεσολαβούντες άρτια οργάνωση, εξειδικευμένα στελέχη και προσωπικό, υψηλό επίπεδο μηχανοργάνωσης, αλλά κυρίως την απαραίτητη ευελιξία και διορατικότητα για να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις διαρκείς εξελίξεις της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Αντιμετωπίζουμε διαχρονικά αυτή την πρόκληση με επιτυχία, παρέχοντας στους πελάτες μας ανταγωνιστικούς όρους και αποτελεσματικές ασφαλιστικές λύσεις για τις ανάγκες τους.

Για να πετύχουμε αυτά, έχουμε αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες με τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελληνικής αγοράς. Αυτές οι συνεργασίες, συνδυασμένες με την επαγγελματική μας υπευθυνότητα, την διαπραγματευτική μας δύναμη και την τεχνογνωσία στον ασφαλιστικό χώρο, εγγυώνται στους πελάτες μας την ευρύτερη δυνατή κάλυψη με τα πλέον ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και ταυτόχρονα την γρήγορη είσπραξη των αποζημιώσεων.

Η μεγάλη μας πείρα στην κάλυψη διαφόρων ασφαλιστικών κινδύνων είναι πάντοτε στη διάθεση των πελατών μας, οι οποίοι απαιτούν λύσεις για τα σημερινά νέα και περισσότερο σύνθετα προβλήματα που προκύπτουν.


© 2024 Ασφάλειες Μπουλινάκη. All Rights Reserved.